Header

Uniek, vrijstaand en onderscheidend

Het onderscheidende ontwerp van dit statige en zonnige herenhuis is bijzonder charmant en heeft een luxe uitstraling dankzij de vele detaillering. De woning beschikt over een karakteristieke veranda aan de voorzijde en een luxe uitbouw aan de achterzijde. De grote glaspartijen rondom creëren daarbij een bijzondere beleving in de sfeervolle living. Bij de entree van de woning is voldoende parkeergelegenheid voor diverse auto’s. De woning heeft een vrijstaande garage c.q. berging en een fijne besloten tuin op het zuiden. Zowel de dakkapel als de gevels van de woning stralen, met hun rijke detaillering, een bijzondere weelderigheid uit.

De Kavels 1 en 2 worden aangeboden met herenhuis en kunnen ook als kavel zonder herenhuis worden gekocht. De kavel kost dan € 725.000,- vrij op naam. Koop je uitsluitend de kavel dan kun je jouw unieke herenhuis of villa laten ontwerpen door Architectenbureau Ben Kraan uit Bodegraven. Wil je vrij zijn om jouw woning door een andere architect te laten ontwerpen ook dat kan. Wanneer Architectenbureau Ben Kraan jouw herenhuis of villa ontwerpt en je deze woning laat bouwen ontvang je een korting van € 12.000 op de aankoopprijs van de kavel.

woon 
oppervlakte
289 m2  go

kavel
grootte
951 m2  go

unieke
woon-
omgeving

prijs
€ 1.562.000
V.O.N

Uniek
ontwerp

Met garage /
berging

  eigen
parkeer
plekken

Impressies

Aanschouw en bewonder

SFEERPLATTEGRONDEN

hoe richt u
uw woning in?

De royale livings en bijzondere woonkeukens nodigen uit voor een bijzondere inrichting. Een extra royale keuken met kookeiland, een extra luxe dining en een eigen gameruimte voor de kids.. Op de verdieping kun je een eigen wellnessruimte creëren bij de masterbedroom. De kids hebben immers hun eigen badkamer er is zelfs de mogelijkheid aanwezig om een derde badkamer te creeren op de tweede etage. Er is overal ruimte genoeg om te ontspannen en de privacy te zoeken die jij wenst..

situatiekaart

BOUWEN IS
DICHTEN TEGEN
DE HORIZON

De herenhuizen en villa’s van TwentyFour passen naadloos binnen de onderscheidende lintbebouwing van Het Zand, met veel groen, oude boerderijen, fruitboomgaarden, brede lanen en slootjes. De royale opzet van de kavels en het groene hofje maken dat jij die ruimte ook voelt en ervaart in jouw woonsituatie, terwijl alle voorzieningen om de hoek zijn.

Verkoop en informatie

De Koning makelaars
Zandweg 141
3454 HA De Meern

T: 030-3079020
E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl