Header

Uniek, vrijstaand en onderscheidend

SATIJNVLINDERHOF
De drie sfeervolle villa’s in het plan staan garant voor eindeloos genieten en pure luxe. Ze worden rondom een gezamenlijk hofje aan de Satijnvlinder gebouwd. De met groen omgeven villa’s hebben ieder hun eigen karakter en charme. Dankzij de besloten ligging aan het hof bieden de tuinen veel privacy. De diverse uitbouwen zoals een erker, de serre en een royale veranda geven de villa’s een luxe uitstraling en bieden alle ruimte om royaal te leven zoals jij dit wilt.

De drie villa’s van de Satijnvlinderhof worden op een groene wijze in de omgeving ingebed in de vorm van een besloten hofje. Aan de noordzijde langs het water worden de bestaande bomen vervangen door een mooie rij wilgen passend bij de omgeving, maar ook om privacy te waarborgen. Als onderdeel van de groene omgeving worden er bij de oplevering ook groene hagen aangeplant aan de voorzijde van de woningen. Tussen de achtertuinen wordt een erfscheiding geplaatst die je zelf naar wens kunt laten begroeien. De fruitbomen aan de oostzijde van het hofje geven een knusse, karakteristieke sfeer. Er wordt gekozen voor luxe materialen als moderne grote tegels en klassiek gebakken klinkers. Strak vormgegeven, lage verlichtingspaaltjes aan de rand van de bestrating verspreiden hun licht over de paden van het hofje.”

Voor kavel 5 zijn er 2 ontwerpen gemaakt, zie hiervoor de impressies.
Kavel 5 heeft een gebruiksoppervlakte van 289 m2. De villa is gesitueerd aan de kop van de Satijnvlinderhof en beschikt dankzij de unieke uitbouw aan de achterzijde over een zee van ruimte. Reeds bij de sfeervolle entree van de woning ervaart u de luxe en de prachtige detaillering. Eenmaal in de woning zijn binnen en buiten met elkaar verbonden dankzij de luxe uitbouw aan de tuinzijde. De grote glaspartijen rondom creëren een bijzondere beleving in de sfeervolle woonkeuken. In de tuin treft u een vrijstaande berging met veranda, hier kunt u dan ook tot in de late avond verblijven. De charmante luiken en uitgebreide luxe detaillering van het exterieur geven deze unieke villa een markante uitstraling.

Kavel 5A (de markante villa met onderscheidende erker) heeft een gebruiksoppervlakte van 234 m2. De charmante villa die gesitueerd is aan de kop van de Satijnvlinderhof valt op door zijn bijzondere erker en veranda aan de achterzijde. De detaillering van de raampartijen is onderscheidend en in lijn met het geheel. In de woonkeuken heeft u een bijzondere lichtinval dankzij de royale erker. De woonkamer grenst direct aan de veranda en biedt u een fantastisch uitzicht op de royale tuin. De klassieke uitstraling met een moderne touch maakt deze villa tot een bijzondere verschijning.

Aan de rand van de wijk Het Zand wordt het project TwentyFour gerealiseerd. Het plan omvat twee unieke herenhuizen die markant gepositioneerd zijn aan de doorgaande weg ’t Zand en drie royale villa’s die klasse uitstralen in een eigen hofje aan de Satijnvlinder.
Ieder met een karakteristieke eigen signatuur en veel ruimte om te leven. De woningen zijn stuk voor stuk onder architectuur ontwikkeld met veel opties om jouw woning te personaliseren naar jouw gezin en wensen.

woon 
oppervlakte
256 m2  go

kavel
grootte
683 m2  go

unieke
woon-
omgeving

prijs
€ 1.191.527
V.O.N

Uniek
ontwerp

Met garage /
berging

  eigen
parkeer
plekken

Impressies

Aanschouw en bewonder

SFEERPLATTEGRONDEN

hoe richt u
uw woning in?

De royale livings en bijzondere woonkeukens nodigen uit voor een bijzondere inrichting. Een extra royale keuken met kookeiland, een extra luxe dining en een eigen gameruimte voor de kids.. Op de verdieping kun je een eigen wellnessruimte creëren bij de masterbedroom. De kids hebben immers hun eigen badkamer er is zelfs de mogelijkheid aanwezig om een derde badkamer te creeren op de tweede etage. Er is overal ruimte genoeg om te ontspannen en de privacy te zoeken die jij wenst..

situatiekaart

BOUWEN IS
DICHTEN TEGEN
DE HORIZON

De herenhuizen en villa’s van TwentyFour passen naadloos binnen de onderscheidende lintbebouwing van Het Zand, met veel groen, oude boerderijen, fruitboomgaarden, brede lanen en slootjes. De royale opzet van de kavels en het groene hofje maken dat jij die ruimte ook voelt en ervaart in jouw woonsituatie, terwijl alle voorzieningen om de hoek zijn.

Verkoop en informatie

De Koning makelaars
Zandweg 141
3454 HA De Meern

T: 030-3079020
E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl