Header

Uniek, vrijstaand en onderscheidend

Dit herenhuis die gesitueerd is aan de kop van de Satijnvlinderhof beschikt dankzij de unieke uitbouw aan de achterzijde over een zee van ruimte. Reeds bij de sfeervolle entree van de woning ervaart u de luxe en de prachtige detaillering. Eenmaal in de woning zijn binnen en buiten met elkaar verbonden dankzij de luxe uitbouw aan de tuinzijde. De grote glaspartijen rondom creëren een bijzondere beleving in de sfeervolle woonkeuken. In de tuin treft u een vrijstaande berging met veranda, hier kunt u dan ook tot in de late avond verblijven. De charmante luiken en uitgebreide luxe detaillering van het exterieur geven deze unieke villa een markante uitstraling.

woon 
oppervlakte
289 m2  go

kavel
grootte
640 m2  go

unieke
woon-
omgeving

prijs
V.O.N

Uniek
ontwerp

Met garage /
berging

  eigen
parkeer
plekken

Impressies

Aanschouw en bewonder

SFEERPLATTEGRONDEN

hoe richt u
uw woning in?

De royale livings en bijzondere woonkeukens nodigen uit voor een bijzondere inrichting. Een extra royale keuken met kookeiland, een extra luxe dining en een eigen gameruimte voor de kids.. Op de verdieping kun je een eigen wellnessruimte creëren bij de masterbedroom. De kids hebben immers hun eigen badkamer er is zelfs de mogelijkheid aanwezig om een derde badkamer te creeren op de tweede etage. Er is overal ruimte genoeg om te ontspannen en de privacy te zoeken die jij wenst..

situatiekaart

BOUWEN IS
DICHTEN TEGEN
DE HORIZON

De herenhuizen en villa’s van TwentyFour passen naadloos binnen de onderscheidende lintbebouwing van Het Zand, met veel groen, oude boerderijen, fruitboomgaarden, brede lanen en slootjes. De royale opzet van de kavels en het groene hofje maken dat jij die ruimte ook voelt en ervaart in jouw woonsituatie, terwijl alle voorzieningen om de hoek zijn.

Verkoop en informatie

De Koning makelaars
Zandweg 141
3454 HA De Meern

T: 030-3079020
E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl