Header

Uniek, vrijstaand en onderscheidend

SATIJNVLINDERHOF
De drie sfeervolle villa’s in het plan staan garant voor eindeloos genieten en pure luxe. Ze worden rondom een gezamenlijk hofje aan de Satijnvlinder gebouwd. De met groen omgeven villa’s hebben ieder hun eigen karakter en charme. Dankzij de besloten ligging aan het hof bieden de tuinen veel privacy. De diverse uitbouwen zoals een erker, de serre en een royale veranda geven de villa’s een luxe uitstraling en bieden alle ruimte om royaal te leven zoals jij dit wilt.

Aan de noordzijde langs het water worden de bestaande bomen met zorg gesnoeid en in lijn gebracht met de overige omgevingsfactoren. De authentieke wilgenhaag waarborgt daarbij ook de privacy. Als onderdeel van de groene omgeving worden er bij de oplevering ook groene hagen aangeplant aan de voorzijde van de woningen. Tussen de achtertuinen wordt een erfscheiding geplaatst die je zelf naar wens kunt laten begroeien. De fruitbomen aan de oostzijde van het hofje geven een knusse, karakteristieke sfeer. Er wordt gekozen voor luxe materialen als moderne grote tegels en klassiek gebakken klinkers. Strak vormgegeven, verlichtingspaaltjes aan de rand van de bestrating verspreiden hun licht over de paden van het hofje.”


Villa 5 – villa met riante uitbouw!

Villa 5 heeft een gebruiksoppervlakte van 289 m2. De villa is gesitueerd aan de kop van de Satijnvlinderhof en beschikt dankzij de unieke uitbouw aan de achterzijde over een zee van ruimte. Deze woning heeft de entree aan de zijkant van de woning en een extra werkkamer op de begane grond, ideaal om vanuit hier thuis te werken.

Reeds bij de sfeervolle entree van de woning ervaar je de luxe en de prachtige detaillering. Eenmaal in de woning zijn binnen en buiten met elkaar verbonden dankzij de luxe uitbouw aan de tuinzijde. De grote glaspartijen rondom creëren een bijzondere beleving in de sfeervolle woonkeuken. In de tuin tref je een vrijstaande berging met veranda, hier kun je dan ook tot in de late avond verblijven. De charmante luiken en uitgebreide luxe detaillering van het exterieur geven deze unieke villa een markante uitstraling.

De villa is onder architectuur ontwikkeld met veel opties om jouw woning te personaliseren naar jouw gezin en wensen.

woon 
oppervlakte
289 m2  go

kavel
grootte
635 m2  go

unieke
woon-
omgeving

prijs
€ 1.457.500
V.O.N

Uniek
ontwerp

Met garage /
berging

  eigen
parkeer
plekken

Impressies

Aanschouw en bewonder

SFEERPLATTEGRONDEN

hoe richt u
uw woning in?

De royale livings en bijzondere woonkeukens nodigen uit voor een bijzondere inrichting. Een extra royale keuken met kookeiland, een extra luxe dining en een eigen gameruimte voor de kids.. Op de verdieping kun je een eigen wellnessruimte creëren bij de masterbedroom. De kids hebben immers hun eigen badkamer er is zelfs de mogelijkheid aanwezig om een derde badkamer te creeren op de tweede etage. Er is overal ruimte genoeg om te ontspannen en de privacy te zoeken die jij wenst..

situatiekaart

BOUWEN IS
DICHTEN TEGEN
DE HORIZON

De herenhuizen en villa’s van TwentyFour passen naadloos binnen de onderscheidende lintbebouwing van Het Zand, met veel groen, oude boerderijen, fruitboomgaarden, brede lanen en slootjes. De royale opzet van de kavels en het groene hofje maken dat jij die ruimte ook voelt en ervaart in jouw woonsituatie, terwijl alle voorzieningen om de hoek zijn.

Verkoop en informatie

De Koning makelaars
Zandweg 141
3454 HA De Meern

T: 030-3079020
E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl