Header

Uniek, vrijstaand en onderscheidend

De charmante villa die gesitueerd is aan de kop van de Satijnvlinderhof valt op door zijn bijzondere erker en veranda aan de achterzijde. De detaillering van de raampartijen is onderscheidend en in lijn met het geheel. In de woonkeuken heeft u een bijzondere lichtinval dankzij de royale erker. De woonkamer grenst direct aan de veranda en biedt u een fantastisch uitzicht op de royale tuin. De klassieke uitstraling met een moderne touch maakt deze villa tot een bijzondere verschijning.

woon 
oppervlakte
234 m2  go

kavel
grootte
620 m2  go

unieke
woon-
omgeving

prijs
V.O.N

Uniek
ontwerp

Met garage /
berging

  eigen
parkeer
plekken

Impressies

Aanschouw en bewonder

SFEERPLATTEGRONDEN

hoe richt u
uw woning in?

De royale livings en bijzondere woonkeukens nodigen uit voor een bijzondere inrichting. Een extra royale keuken met kookeiland, een extra luxe dining en een eigen gameruimte voor de kids.. Op de verdieping kun je een eigen wellnessruimte creëren bij de masterbedroom. De kids hebben immers hun eigen badkamer er is zelfs de mogelijkheid aanwezig om een derde badkamer te creeren op de tweede etage. Er is overal ruimte genoeg om te ontspannen en de privacy te zoeken die jij wenst..

situatiekaart

BOUWEN IS
DICHTEN TEGEN
DE HORIZON

De herenhuizen en villa’s van TwentyFour passen naadloos binnen de onderscheidende lintbebouwing van Het Zand, met veel groen, oude boerderijen, fruitboomgaarden, brede lanen en slootjes. De royale opzet van de kavels en het groene hofje maken dat jij die ruimte ook voelt en ervaart in jouw woonsituatie, terwijl alle voorzieningen om de hoek zijn.

Verkoop en informatie

De Koning makelaars
Zandweg 141
3454 HA De Meern

T: 030-3079020
E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl