Wij gaan bouwen!

De verkoop van TwentyFour is zeer voorspoedig verlopen...

Op dit moment zijn reeds vier van de vijf herenhuizen en villa’s verkocht en is er nog slechts één villa beschikbaar op een bijzondere plaats op een prominente positie bij de entree van de Satijnvlinder. Dit betekent dat wij gaan bouwen!

Inmiddels is er een start gemaakt met de voorbereiding. De oude boerderij is afgebroken en de kavel is bouwrijp gemaakt. Het bouwteam geniet nu van een welverdiende vakantie om na te vakantie fris aan de slag te kunnen met de bouw van de vijf prachtige herenhuizen en villa’s van TwentyFour.

De villa’s en herenhuizen die in TwentyFour gebouwd gaan worden zijn op maat gemaakt voor de toekomstige bewoners. Makelaar Jacques de Koning schetst: “Het was een intensief en dynamisch proces, maar wel heel leuk.  Bij dit project stond en staat de koper centraal en de laatste die is ingestapt is de aannemer. Op deze manier krijgt de klant maatwerk tegen minimale meerkosten en dat is echt uniek te noemen. In het proces van ontwerpen bouw je een hechte en eerlijke band op met de toekomstige bewoners, je ontwerpt samen een persoonlijke droomwoning. Het is echt heel mooi dat we nu kunnen gaan bouwen!”

Jacques vervolgt. “Er is nog één villa beschikbaar met reden. Een bijzonder feit in een bijzondere tijd. Een serieuze kandidaat heeft eerder een Time-out genomen bij het uitbreken van Corona en heeft op het laatste moment besloten niet te kopen. Dat kan en biedt tegelijk ook weer kansen voor nieuwe kopers. Daarom ontwikkelden wij drie varianten van villa 5: een extra riante villa met grote uitbouw, een villa met werkkamer op de begane grond en de villa met charmante erker. Zodra de bouw gestart is pakken wij de verkoop van deze villa weer op! Geïnteresseerden nodigen wij dan ook van harte uit om reeds nu al het eerste contact te leggen met De Koning makelaars.”