De villa's aan 't Zand krijgen steeds meer vorm!

De afgelopen tijd is er achter de schermen hard gewerkt aan de ontwerpen van de villa's aan 't Zand en aan de Satijnvlinder. De architect heeft vijf mooie villa's ontworpen welk alle vijf van elkaar verschillen. Aan 't Zand komen twee royale villa's met een tuin rondom zodat er zowel in de morgen, als in de avond kan worden genoten van de villa en de tuin. Aan de Satijnvlinder komt een inprikker', een hofje met drie villa's. 

De villa's
De architect van de villa's heeft als opdracht meegekregen om u service te bieden. Voor elke villa zijn meerdere indelingsvarianten ontworpen, zodat u voor het ontwerp kunt kiezen wat het best bij uw woonwensen past en u bij de aankoop al precies weet wat u koopt en wat hiervan de koopprijs is. 

Bij het ontwerpen van de villa's is er rekening gehouden met duurzaamheid. De bedoeling is dat alle villa's worden voorzien van een comfortabel warmte/koude systeem met vloerverwarming en een duurzame energiebron uit de bodem. Verder wordt er onderzoek gedaan naar aanvullende duurzaamheids maatregelen, waarbij u bijvoorbeeld kunt denken aan in het dak  geïntegreerde zonnepanelen 

Op dit moment is de architect klaar met ontwerpen en tekenenen en liggen de ontwerpen ter beoordeling bij de stedenbouwkundige van de gemeente Utrecht. Wanneer het palet van de vijf villa's 'groen licht' krijgt vanuit de gemeente kunnen wij u een eerste indruk van de de schetsen laten zien. 

Op de projectpagina kunt u nu een kaveltekening vinden waarbij u een eerste indruk van de verkaveling kunt krijgen. De kavels hebben een grote van ca. 600 m2 tot 1.100 m2. 

Planning
Over de planning is in deze fase nog weinig te zeggen. De reactie van de stedenbouwkundige wordt nu afgewacht, waarna er bij een positieve reactie nog een aannemer gecontracteerd moet worden. Om deze reden kan er ook nog niet veel over prijzen worden gecommuniceerd, maar u kunt hierbij denken aan prijzen vanaf ca. €1.000.000 v.o.n.